موانع ازدواج در جوانان

بررسی موانع ازدواج در جوانان
تجمل گرایی
برای حل این مشکل باید همه ما دست به دست یکدیگر دهیم تا ریشه تجمل گرایی را ریشه کن کنیم. برای این امر ازدواج های دانشجویی که امروزه در حال برگزاری هستند باید گسترش یابند. برای جوانان دیگر توصیه می شود که بهتر است بعد از نامزدی و عقد محضری تا زمانی که به وسع مالی مناسب و خوبی نرسیده اند مراسم عروسی را برگزار نکنند.

مسائل اقتصادی
مسئولین و خانواده ها موظف هستند تا به میزان توانایی شان در رفع نیازهای مادی و مخارج ازدواج تمام تلاش شان را به کار گیرند. دولت هم نیز موظف است با ایجاد تمهیداتی، زمینه کار و اشتغال جوانان را فراهم کند و با اعطای وام های کم بهره به جوانان در این مسئله مهم مشارکت کند.
مشکل پسند بودن جوانان در انتخاب
جوانان عزیز سعی کنید دست از سخت گیری فراوان بردارید. فقط کافی است سطح توقعات تان را از زندگی و همسر آینده تان پایین بیاورید و تا به یک مورد معقول برخوردید با او ازدواج کنید. سخت گیری های بیش از حد تنها سن ازدواج شما را بالا خواهد برد و در نهایت مجبور خواهید شد با فردی ازدواج کنید که قبلا ازدواج کرده است. بهتر است هر کاری را در زمان مناسب خودش انجام بدهید.
مشکلات خانوادگی
این شرایط کمی ازدواج شما را سخت تر خواهد کرد؛ زیرا ممکن است همسر آینده شما دوست نداشته باشد که با پدر و مادرتان دریک جا زندگی کند. در این حالت می توان با کمی جستجوی بیشتر فردی را پیدا کنید که از نظر سطح فرهنگی، اجتماعی و اخلاقی دقیقا همانند شما باشد و همه جوره شما را درک کند. شاید نتوان از پدر و مادر انتظار داشت که برای شما فداکاری زیادی بکنند زیرا شرایط آن ها نیز بحرانی می باشد. جوانان، خود باید در این زمینه یکدیگر را درک کنند زیرا آنان نیز حق زندگی دارند و با اشتراک این مشکلات و هم سان بودن شرایط یکدیگر می توان به راحتی از این موانع عبور کرد.
ترس از ازدواج و عدم اعتماد به نفس
اول از همه بهتر است استرس را از خود دور کنید و زندگی خود را به خدا بسپارید.از همین امروز برای آینده خود برنامه ریزی کنید و با هدف پیش بروید. مطمئنا اگر برنامه دقیقی برای آینده تان داشته باشید قطعا با اینگونه مشکلات روبرو نمی شوید. سعی کنید بیشتر فکر کنید و نظرات خوب و کاربردی دیگران را در زندگی تان به کار بگیرید. این تصمیم گیری ها تمرینی برای زندگی متاهلی شما خواهند بود. تمامی مشکلات ناشی از گوشه گیری و تنبلی می باشند.
