logo

فهرست مطالب

جدا کردن اتاق کودک

جدا کردن اتاق کودک

جدا کردن اتاق کودک

جدا کردن اتاق کودک

کی و چگونه اتاق کودکم را جدا کنم؟

جدا کردن اتاق خواب و جداگانه خوابیدن بچه به تقویت اعتماد به نفس وی کمک می نماید ولی برای جلو گیری از بعضی مشکلات این کار بایستی در زمان و سن مطلوب صورت پذیرد.

جدا کردن اتاق بچه از اتاق پدر و مادر

مسائل مهمی که همواره ذهن پدر و مادر را درگیر خویش می کند ، جدا کردن اتاق بچه از اتاق پدر و مادر میباشد. اکثری از پدر و مادر به دلیل نگرانی از اینکه مبادا برای بچه مشکلی پیش آید و آنان متوجه نشوند، بچه را کنار تخت خویش می خوابانند.

ولی چنانچه در زمان مطلوب اتاق بچه جدا شود، این نگرانی ها دیگر جایی ندارد. در‌این قسمت از مقالات آقای دکتر حمید صادقیان شما‌را با جواب مهمترین پرسش پدر و مادر درباره زمان و چگونگی جداسازی اتاق بچه از اتاق پدر و مادر آشنا میکنیم.

جدا کردن اتاق بچه

بهترین زمان برای جداسازی اتاق بچه

بهترین زمان برای جداسازی اتاق بچه 12 تا 18 ماهگی میباشد چون در‌این سنین بچه، هنوز به پدر و مادر وابستگی پیدا نکرده و ترس از تاریکی برایش مبهم میباشد. بعضی از اشخاص می‌گویند کودکانی که مادر شاغل دارند خوب است تا سن سه سالگی در تختی جداگانه در اتاق خواب مادر بخوابند و این مساله هیچ مشکلی ایجاد نمی نماید.

تاثیر جدا کردن اتاق خواب بچه

جدا نمودن اتاق خواب بچه از والدین تا 4 سالگی تاثیرات زیادی در اخلاق و رفتار وی میگذارد. دو مثال از این تاثیرات عبارتند از:

تاثیر اولیه

جدا نمودن اتاق خواب بچه باعث می‌گردد اعتماد آنان نسبت به پدر و مادر بیشتر گردد و خردسالان حتی هنگامی که والدینشان در کنار آنان نیستند حس امنیت نمایند.

تاثیر دوم

جدا نمودن اتاق خواب بچه موجب تقویت احساس استقلال در طفل می گردد و با این شیوه بچه حس میکند فضای فردی و مخصوص به خویش را دارد و می‌تواند خود مستقلا در اتاق خویش بخوابد.

جدا کردن اتاق کودک

جدا کردن اتاق کودک

شما می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر از مقالات ما,به وب سایت آقای دکتر حمید صادقیان مراجعه نمایید.

جدا کردن اتاق خواب بچه در سنین متفاوت
جدا کردن اتاق خواب طفل قبل از شش ماهگی ممنوع

پیش از سن 6 ماهگی نباید اتاق خواب بچه را از پدر و مادر جدا نمود چون تا پیش از 6 ماهگی ، نوزاد آسیب پذیر میباشد و همینطور به تغذیه از شیر مادر در طی شب نیاز دارد .

بعد از شش ماهگی بایستی برای جداگانه نمودن تخت طفل از تختخواب والدین کم کم اقدام کرد ، به‌این شکل که نخست تختخواب طفل را با فاصله ای مطلوب نسبت به تختخواب والدین قراردهید البته نباید طفل را در اتاقی جداگانه خواباند.

جدا خوابیدن خردسالان، به اجتماعی شدن وی کمک می کند و چنانچه این حادثه به تعویق افتد سبب ایجاد وابستگی بیمارگونه ای در بچه می گردد.

جدا کردن اتاق خواب برای خردسالان بالای 3 سال

برای جدا کردن اتاق خواب بچه سه ساله خوب است شکیبا باشید و با حرف و توضیح او‌را قانع کنید که در اتاق خودش بخوابد. چنانچه کودکتان در نصفه های شب بیدار شد و به اتاق شما آمد دوباره اورا به اتاقش ببرید و در کنار تخت وی بمانید تا بخوابد . چنانچه بچه هر شب این کار را با تاخیر انجام داد، با تاخیر به اتاق وی بروید و هفته ای یک بار به وی اجازه دهید کنار شما بخوابد.

جدا کردن اتاق خواب برای خردسالان بالای 5 سال

برای جدا کردن اتاق خواب بچه 5 ساله لازم میباشد کم کم این کار را انجام دهید به نحوی که نخست تخت اورا جدا از تخت خودتان قرار دهید و آن گاه تخت اورا به اتاق دیگر منتقل نمایید .

در صورتیکه کودکتان برای خوابیدن کنار شما پافشاریمی کند، در مقابل این پافشاری مقاومت نمائید و تلاش نمایید با سرگرمی های متفاوت اورا به اتاقش ببرید.

وقتی که قانونی را در منزل وضع می‌کنید، حتما آن را در منزل اجرا نمائید تا بچه جدیت شمارا دریابد. در بعضی خانواده ها سابقه مشکلات روانی وجود دارد به این ترتیب احتمال بروز این خلل درکودک هم می‌باشد و با جدا کردن وی این وضعیت در وی تشدید میشود.

مواقعی که هنگام جدا کردن اتاق خواب بچه بایستی در نظر بگیرید
وضعیت روحی طفل خویش را در نظر بگیرید

چنانچه کودکتان در گیر اضطراب جدایی بود حتما تحت نظر یک مشاور تصمیم به جدا کردن تخت وی بگیرید و خودتان فرزندتان را زیر فشار نگذارید. دقت داشته باشید در صورت جدا نمودن اتاق خواب کودکانی که اضطراب جدایی دارند، برخلاف تصور بعضی از پدر و مادر این اختلال تشدید می گردد.

مادر از نظر روحی آماده باشد

برای جدا کردن اتاق طفل ملازمت و همراهی پدر و مادر بخصوص مادر نیاز است . آرامش مادر دراین مورد باعث می گردد تا هر چه سریعتر این مشکل حل شود.

دقت داشته باشید زمانی که کودکتان را در تختش خواباندید کنارش و یا این که در تختخوابش دراز نکشید، بلکه کنار تخت وی بنشینید و با داستان گویی به وی کمک نمایید تا بخوابد.

زمانی که میخواهید کودکتان را بخوابانید، وجه مو یا این که دست خویش را در اختیاراو قرار ندهید و اجازه دهید کودکتان خودش مستقلا به خواب رود. بعضی پدر و مادر با خوابیدن بچه 5-6 ساله خویش کنارشان مشکلی ندارند اما اتفاقا این یک اشکال بزرگ میباشد که بایستی سنجیده شود.

وب سایت آقای دکتر حمید صادقیان

اشتراک گذاری این مقاله در ...

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دوره‌ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x
()
x